TORBA SOFIJE LOREN PRODATA ZA 167.000 EVRA

Izvor: Kurir, 29.Nov.2011, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORBA SOFIJE LOREN PRODATA ZA 167.000 EVRA

Početna cena za ovu crvenu kožnu torbu, koju je dizajnirao italijanski kreator Đorđo Armani sa posvetom Sofiji Loren, bila je oko 21.500 evra

Ručna torba italijanske glumice Sofije Loren prodata je na humanitarnoj aukciji u Kemerovu u zapadnom Sibiru za 167.000 evra, što je gotovo osam puta više od početne cene.

Početna cena za ovu crvenu kožnu torbu, koju je dizajnirao italijanski kreator Đorđo Armani sa posvetom Sofiji Loren, bila je 900.000 rubalja (oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 21.500 evra).

Na kraju aukcije torba, koju je glumica u oktobru spontano poklonila guverneru regiona Amanu Tulevu tokom posete Kemerovu u okviru Godine Italije u Rimu, dostigla je cenu od sedam miliona rubalja (oko 167.000 evra).

Kupac je biznismen iz Krasnojarska, u istočnom Sibiru, čiji identitet nije saopšten.

"Prikupljena sredstva namenjena su bolesnoj deci regije Kemerovo", precizirao je zamenik guvernera Aleksej Sergejev.

Sofija Loren rođena je 20. septembra 1934. godine u Rimu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.