Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 12:13

TO SU BILE "MASNE" KOVERTE Beograđaninu (35) na svadbi nestalo 900 evra iz kutije, TVRDI DA JE ZA SVE KRIVO OSOBLJE RESTORANA: "Njegova priča nije pila vodu"

"Umesto da nam taj dan dan ostane u sećanju kao jedan od najlepših dana u životu, zbog ovoga što se desilo i supruzi i meni je ostao gorak ukus u ustima", rekao je D.P. (35) iz Beograda za Blic, nakon što mu je, kako tvrdi na sopstvenoj svadbi navodno ukradeno nekoliko koverti u vrednosti od 900 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SUPRUŽNICIMA IZ BEOGRADA NAJLEPŠI DAN POSTAO NOĆNA MORA: Nakon svadbe iz snova otišli kući, a tu ih je sačekao pakao

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Mladi bračni par je prekasno primetio da među poklonima koje su dobili nedostaje nekoliko koverti...- Umesto da nam taj dan dan ostane u sećanju kao jedan od najlepših dana u životu, zbog ovoga što se desilo i supruzi i meni je ostao gorak ukus u ustima - rekao je D.P. (35) iz Beograda, nakon što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.