TESTISE SU NAM DROBILI DA SE SRPSKA DECA VIŠE NE BI RAĐALA: Jeziva Nedeljkova ispovest o ZVERSTVIMA u ustaškim logorima!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021, 22:38

TESTISE SU NAM DROBILI DA SE SRPSKA DECA VIŠE NE BI RAĐALA: Jeziva Nedeljkova ispovest o ZVERSTVIMA u ustaškim logorima!

Nedeljko Neđo Goga sa samo četiri godine doživeo je užase u ljudskim klanicama u Staroj Gradiški, Jasenovcu i Sisku, a u ispovesti za Kurir priča o tome kako su mališani izgladnjivani do smrti, mučeni i zverski ubijani

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Neđo Goga: Brat i ja smo gledali kako nam ustaše siluju zaklanu sestru (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2021, 18:51

Nedeljko Neđo Goga (84) u ranom detinjstvu doživeo je razne užase u hrvatskim logorima.. “Ustaše su mi nos isekle. Brat je odsečeni komad prilepio krpom. Nos je u prljave rite uvio da zaustavi krvarenje. Bajonetima su mi butine bušili, a još uvek imam fobije od čizama jer su njima srpskoj deci...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.