TEK ŠTO SE PORODILA, A BRUTALNO: Ćerka našeg slavnog fudbalera objavila sliku sa odmora i SVE NASMEJALA!

Izvor: Story, 18.Avg.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK ŠTO SE PORODILA, A BRUTALNO: Ćerka našeg slavnog fudbalera objavila sliku sa odmora i SVE NASMEJALA!

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković, Anja Stojković, porodila se krajem maja meseca i na svet donela drugo dete iz bračne zajednice sa Ugoom Valenteom. Pored prve ćerkice koja je dobila neobične ime, Indija Rouz, poznati roditelji su i drugoj ćerkici dali skroz nesvakidašnje ime a ono glasi Kasia Ginza Valente. Piksijeva naslednica iako je na svet donela drugo dete pre samo par ... The post TEK ŠTO SE PORODILA, A BRUTALNO: Ćerka našeg slavnog fudbalera objavila sliku sa odmora i SVE NASMEJALA! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Voditeljka IZGLEDA EKSTRA SAMO 3 MESECA POSLE POROĐAJA! SVI sa nevericom gledaju u njen stomak (foto)

Izvor: Story, 19.Avg.2019, 10:46

Voditeljka “Prve” Ksenija Bujišić u maju ove godine, donela je na svet svoje prvo dete i to ćerkicu kojoj je dala ima Lora. Iako se porodila pre samo tri meseca, jutros se već pojavila na svom radnom mestu u pripijenoj haljini i pokazala ravan stomak samo tri meseca posle porođaja. Podsetimo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.