Svingerske žurke hit na Novom Beogradu: Ulaz za solo muškarce 100€, za dame besplatan

Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2024, 13:05

Svingerske žurke hit na Novom Beogradu: Ulaz za solo muškarce 100€, za dame besplatan

Poslednjih nekoliko godina, u srpskoj prestonici pravi su hit svingerske žurke, na kojima parovi „menjaju“ partnere i ostvaruju svoje erotske fantazije. Najčešće se održavaju na Novom Beogradu, a lokacije su dobro poznate ljudima koji se kreću u takvim krugovima.
„Za one koji žele one night stand“ u najseksipilnijoj i najerotičnijoj atmosferi, i za žene koje vole muškarce, pume, nestašne nimfoze i seksi MILF-ice! Uživajte u snovima i fantazijama!
Igrajte u našem erotičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tušu za šest osoba“, stoji u pozivnici za prvu narednu svingersku žurku koja se održava u četvrtak, prenosi Espreso.
Foto: Profimedia Žurka traje od 21 čas do tri ujutru. Za parove je ulaz 20 evra, za solo dame je ulaz besplatan, a za solo momke je cena ulaznice 100 evra.
Takođe, važan je i „dres kod“ na žurci i damama se daje maksimalna sloboda u oblačenju, dok se za muškarce navodi da se obuku da impresioniraju sve prisutne („dress to impress„).
Uslov za prisustvo je obavezno posedovanje ulaznice, a što se tiče hrane i pića, piće svako donosi sam, dok su grickalice besplatne.
Izvor: Espreso
Mladi bračni par uživa u svingeraju: Lažu oni koji kažu da nikada ne osete ljubomoru, granice su važne

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.