Svi najjeftiniji evropski gradovi za putovanje u paru su u našem komšiluku (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2023, 17:11

Svi najjeftiniji evropski gradovi za putovanje u paru su u našem komšiluku (FOTO)

Ako ste se uželeli putovanja, ali niste baš raspoloženi celu platu da potrošite na kratkoročni beg u nepoznato, lista koju je sastavio tim iz Jersey Island Holidays može vam pružiti korisne ideje.
Pomenuto istraživanje donosi najjeftinije lokacije u Evropi za putovanje u paru, prenosi Metro.
Na vrhu ove liste našao se glavni grad Crne Gore – Podgorica. Naime, dvodnevni odmor za dve osobe u ovom gradu iznosi 250 evra. Ova cena uključuje prosečnu cenu avionskih karata za dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << osobe, dva noćenja, romantičnu večeru i izlete. Takođe, taksi za dva dana tamo će iznositi oko pet evra, dok je pomenuta večera za dvoje samo 25 evra.








View this post on Instagram


















A post shared by PodGOrica (@podgorica.travel)


Skoplje u Severnoj Makedoniji zauzelo je drugo mesto, s prosečnom cenom od oko 300 evra. Večera tamo je čak nešto jeftinija nego u Podgorici i iznosi 23 evra, ali je alkohol skuplji i iznosi 15 evra.








View this post on Instagram


















A post shared by м-р Стефан Трајчевски (@tstefan95)


I Debrecin i Segedin u Mađarskoj takođe su jeftini za dvodnevni beg, a oba putovanja koštaju oko 340 evra.
Sajt vecernji.hr prenosi listu najjeftinijih izleta u evropske gradove za parove.
Podgorica, Crna Gora Skoplje, Severna Makedonija Debrecin, Mađarska Segedin, Mađarska Varšava, Poljska Sofija, Bugarska Lublin, Poljska Tuzla, Bosna i Hercegovina Beograd, Srbija Prag, Češka Republika Izvor: Večernji, Nova
Neizvikane i svačijem džepu pristupačne: 4 evropske destinacije za putovanja u 2023.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Koji su najjeftiniji gradovi u Evropi za putovanje u paru

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2023

Zaželjeli ste se putovanja, ali ne želite da cijelu platu potrošite na samo jedan bijeg u nepoznato? Ne brinite jer istraživanje koje je sproveo tim iz Džersej Island Holidejs donosi najjeftinije lokacije u Evropi za putovanje u paru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.