Svi brinu o izgledu nakon porođaja, a evo šta Nataša Aksentijević misli O DIJETAMA

Izvor: Story, 28.Mar.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi brinu o izgledu nakon porođaja, a evo šta Nataša Aksentijević misli O DIJETAMA

Voditeljka i glumica porodila se na Badnje veče i rodila ćerku Veru, a sada se uveliko sprema za novu pozorišnu ulogu. Između menjanja pelena i priprema za novu ulogu Nataša Aksentijević je otkrila zašto se odlučila na brzi povratak poslu, kako će to uticati na njene ćerke Veru i Helenu, kao i ko će joj biti ... The post Svi brinu o izgledu nakon porođaja, a evo šta Nataša Aksentijević misli O DIJETAMA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

A NEDAVNO SE PORODILA: Nataša Aksentijević donela NEVEROVATNU odluku - ovo će IZNENADITI mnoge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2019

Donela je odluku....Voditeljka i glumica porodila se na Badnje veče i rodila ćerku Veru, a sada se uveliko sprema za novu pozorišnu ulogu...A post shared by Natasa Aksentijevic (@aksentijevicnatasa) on Feb 25, 2019 at 9:38am PST..Između menjanja pelena i priprema za novu ulogu Nataša Aksentijević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.