Svetske tinejdž zvezde koje su vas osvojile

Izvor: Story, 22.Mar.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetske tinejdž zvezde koje su vas osvojile

Ove muzičke zvezde sa nepunih 20 godina već su postale planetarno popularne. Zahvaljujući ovom velikom uspehu, stekli su na milione fanova širom sveta koji prate svaki njihov potez.

Foto: Profimedia

Džastin Biber 

Mladi pevač ima tek 21 godinu, a već je prošao put od visina do ponora i nazad. Dve godine za redom bio je na vrhu Bilbordove liste najboljih svetskih mladih muzičara. O ljubavnim vezama, zapletima  i raspletima pisali su svi svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << mediji. Iako mu niko ne može osporiti talenat za muziku, čini se da ga je količina popularnosti i teret slave brzo sustigao, pa je nekoliko puta imao problema sa zakonom. Ipak, ovaj mladi muzičar širom sveta ima svoju armiju fanova.

Selena Gomez

Mlada pevačica i glumica Selena Gomez ima 22 godine. O njenoj vezi sa pomenutim Džastinom Biberom izveštavali su svi svetski mediji. Popularnost ovog mladog para može se poredi sa brojim poznatim parovima poput Bijonse  i Džej Zija. Njihove raskide, pomirenja, s nestrpljenjem pratili su obožavaoci širom sveta.  Selena je debitvala veoma mlada kao glumica, ali se ubzo upustila u muzičke vode, gde je već postala zvezda.

One direction

Mladi boj bend prvi singl izdali su 2011. godine i odmah je bio u vrhu muzičkih lestvica. Njihov debitanski album Up all night izdat krajem 2011. godine prodat je u 138.681  primeraka samo tokom prve nedelje. Ovi podaci dovoljno govore omladim zvezdama koje su za kratko vreme uspele da osvoje srca fanova širom sveta i zalude devojčice koje ih prosto obožavaju.

Deli Lovato

 Demi Lovato je američka glumica i pevačica, koja takođe i piše pesme. Ima samo 22 godine, a za nju su čuli na svim kontinentima. Brojne nagrade našle su se u rukama ove mlade zvezde, ali ona nastavlja punom parom. Nedavno je sve šokirala svojom životnom ispovesti kada je pričala o borbi sa bulimijom i teškim odrastanjem.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.