Sve lepotice na jednom mestu (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve lepotice na jednom mestu (FOTO)

Dobrotvornoj gala večeri u Kanu na kojoj je sakupljan novac za borbu protiv AIDS-a prisustvovale su gotovo sve poznate lepotice.

Kendal Džener, Džordan Dan, Karli Klos, Ducen Kros, Adrijana Lima, Irina Šajk... sve ove dame doprinele su tome da se o ovoj gala večeri itekako piše i priča. Dobrotvorno gala veče zbog velikog broja manekenki gotovo se pretvorilo u modnu reviju.

Kendal je nosila kreaciju Kelvina Klajna, Karli je pokazala zavidnu figuru u svetlucavoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << haljini Toma Forda, Ducen je pažnju privukla elegantnom seksi haljinom brenda Margiela, a ništa manje lepa nije bila ni Džordan Dan u “krpicama” Vere Vang,

Na 22. dobrotvornoj gala večeri u kanu sakupljeno je 35 miliona dolara koji će biti podeljeni organizacijama koje se bore protiv AIDS-a.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.