Sve je oprošteno

Izvor: S media, 17.Feb.2010, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je oprošteno

Kada si poznata medijska zvezda i kada si „pun love“, za tebe ne važe pravila običnog sveta. Moral nije bitan, ništa nije važno, ti sve možeš i parama i slavom sve kupuješ. Normalno je da prevariš ženu, normalno je da posećuješ prostitutke, nema problema... Ti si jedan od najvećih, i javnost i tvoji bližnji će ti progledati kroz prste. Fudbaler Čelzija, Džon Teri, je nedavno ponovo prevario suprugu, ali to nije važno, Toni mu je naravno oprostila. Jer ona i dalje želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bude deo kolača. Kolača koji se zove slava.

Neki ljudi su jednostavno zaštićeni, niko im ništa ne može. Zbog neke njihove izuzetnosti, sve drugo što rade može da bude loše i opet će biti slavljeni.Takav je život, nekoga kažnjava zbog najmanje sitnice, a nekom se sve stalno oprašta. Poslednji najsvežiji primer za to je bivši kapiten engleske reprezentacije, Džon Teri. U stvari, i nije baš tako,oduzeta mu je kapitenska traka. O čemu se radi? Naime, engleski tabloidi otkrili su da Džon Teri vara svoju suprugu Toni sa Francuskinjom Vanesom Peronsel, ženom svog bivšeg saigrača iz Čelsija i sadašnjeg druga iz reprezentacije Vejna Bridža. To je bila kap koja je prelila čašu. Teri je inače poznat po raznim skandalima sa ženama, alkoholom i kokainom. Britanska javnost je napokon rešila da ga stavi na stub srama. Međutim, to neće mnogo toga promeniti, niti će Teri biti nešto preterano uzrujan. On je jedan od najboljih fudbalera na Ostrvu, i to je ono što najvažnije. Svi njegovi gresi će zbog toga brzo biti zaboravljeni, jer fudbal je „veći od života“.

Čak je i njegova ozlojađena supruga pristala da mu oprosti. Njeno kolebanje je trajalo samo nekoliko dana. Pošto je dobro upućena u psihologiju „sponzoruše“, hrvatska seks bomba, Nives Celzijus, je to i najavila nekoliko dana ranije na svom blogu.

„”Trebam li oprostiti Džonu prevaru?” pitala je ožalosćena Toni sveznalu Poš za savet. E stvarno više ne mogu čitati ta sranja, a da se ne raspizdim . Žalosno je na čemu se ti Englezi bogate. Da sam kojim slucajem rođena negde u Engleskoj sada bi u najmanju ruku bila milionerka. Eto ti draga Toni moj savet, malo sam realnija od gospođe Bekam.

” Da, draga. Naravno da ces oprostiti Džonu prevaru, jer si oduvek znala da te vara. Jer ćeš na konto te šokantne ljubavne afere videti svoju guzu u novinama( sto obožavaš) , jer će se Džoni isprsiti da te oraspoloži, kupiće ti brdo neplaniranih poklona, možda novi auto, a možda i napokon kuću prepiše na tebe.

A znaš da ako odeš , dobićes ono sto ti ti pripada ( koji million), no bićes samo bivša žena Džona, a nisi toliko dobra riba da ces nakon toga osvojiti nekog boljeg fudbalera , što opet znači da ćeš kao bivša vrlo brzo pasti u zaborav, dok će se Džoni nakon tri meseca patnje zašepuriti sa nekom prekrasnom manekenkicom željnom svojih 5 minuta slave i pridobiti sve britanske naslovnice. A i sama si svesna da ti je upala kašika u med i da se kojim slučajem nisi udala za Džona bila bi sasvim prosečna žena o kojoj danas ne bi čitali u celom svetu … A to ne želiš…. Zato svi mi znamo da ces oprostiti Džonu.“ Nives je bila potpuno u pravu, Toni je uz poklon izvinjenja od hiljadu ruža, u Dubaiju, sve oprostila Džonu.

Ovo je još jedan dokaz da moć, uspeh i novac „vode kolo“ u ovom svetu. Nema pravde, i za sve ljude definitivno ne važe ista pravila. Džon Teri to dobro zna i ne sekira se...

Izvor: S media - autor : Bratislav Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.