Sutkinja polugola i zavaljena u krevetu s pljugom u ustima na suđenju bombašu (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Nov.2022, 10:59

Sutkinja polugola i zavaljena u krevetu s pljugom u ustima na suđenju bombašu (VIDEO)

Kolumbijska sutkinja Heidy Vivian Polania Franco, poznatija i kao Vivian Polania, suspendovana je na tri meseca nakon što se na sudskom ročištu, koje se održavalo preko platforme Zoom, pojavila polugola dok je zavaljena u krevetu pušila cigarete.
Iako je ekscentrična sutkinja isključila kameru na svom laptopu nakon što ju je jedan od učesnika ročišta upozorio na to da je svi mogu videti u rublju, već je bilo prekasno – naime, sporan video suđenja jednom bombašu u trajanju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 33 sekunde odmah je postao viralan. Sumnja se da je Heidy možda bila i pripita tokom bizarnog „Zoom ročišta“.
Protiv nje podnesena je službena pritužba i pokrenuta je istraga nakon koje je disciplinska komisija odlučila da će 34-godišnjakinju suspendovati s posla do sredine februara.
– Ne nalazimo nikakvo opravdanje za to što se sutkinja našla u tako jadnim uslovima kad je u vlastitom domu imala sve pogodnosti potrebne da se pripremi za javnu raspravu koju je trebala odraditi s poštovanjem koje takav posao i zaslužuje – objasnila je komisija.
Justicia casi al desnudo y relajada.
Vivian Polania, jueza de Garantías de Cúcuta, en audiencia. pic.twitter.com/KqBKZmy79a
— Melquisedec Torres (@Melquisedec70) November 17, 2022

Vivian, koja se školovala na privatnom katoličkom univerzitetu i dolazi iz grada Cucute blizu granice s Venezuelom, još nije komentarisala slučaj.
A dve godine prije ovog incidenta, sutkinja Polania „obračunala“ se s kritičarima koji su je napali zbog fotografija na društvenim mrežama na kojima ponosno pokazuje mišiće, tetovaže, ali i zadnjicu u tangama.
Yo de la juez, #vivianpolania me dejó aruñar toda la espalda pic.twitter.com/YYjrpFQrHB
— EL CHULI (@_DarkVader_) November 18, 2022

Kad je „škakljivi“ materijal dospeo u kolumbijske medije, pobunili su se i Vivianini šefovi tvrdeći kako „ona svojim ponašanjem dovodi u opasnost sprovođenje pravde utičući na poverenje javnosti u njenu sposobnost ispravnog obavljanja posla“. Problematična sutkinja i tad je završila pod istragom zbog objavljivanja fotografija u seksi rublju.
– Nastaviću objavljivati odvažne fotografije na svom Instagramu, ja sam žena bez grudnjaka i otvorena uma! Nisu svi suci, advokati i drugi državni službenici isti. A šta ću ja nositi i pokazati na svojim društvenim mrežama, to je moja odluka i neću ništa menjati – izjavila je tad.
Izvor: Jutarnji
„Otac mi je bio neonacista“: Glumac Kevin Spejsi plakao na suđenju za seksualno zlostavljanje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.