Šuška se: Orlando Blum i Keti Peri novi holivudski par?

Izvor: Story, 13.Jan.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuška se: Orlando Blum i Keti Peri novi holivudski par?

Ovu romansu možda niko nije očekivao, ali čini se da ćemo uskoro dobiti novi selebriti par.

Foto: Profimedia

Nakon 73. dodele Zlatnih globusa usledile su mnoge žurke, a na mnogima od njih je bila zapažena i pevačica Kejti Peri. Ono što je posebno bilo zanimljivo te večeri kod nje, jeste veoma prisan odnos sa popularnim glumcem Orlandom Blumom.

Naime, glumac i crnokosa pevačica navodno se nisu odvajali jedno od drugoga te su celu noć nešto veselo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << šaputali i plesali, što su znatiželjni paparaci zabeležili.

Nakon što su se očito dobro zabavili, par se zajedno uputio istim automobilu u nepoznatom pravcu, što je naravno dodatno podstaklo glasine o tome da smo dobili novi holivudski par, iako niko od glavnih aktera nije želeo ništa da komentariše na tu temu.

Podsetimo, Orlando je prethodno bio u braku s bivšim Viktorijinim anđelom i jednom od najlepših žena na svetu, Mirandom Ker, s kojom ima i sina, dok se Keti duže vreme oporavljala od razvoda s komičarom Raselom Brendom, koji je u Holivudu poznat i kao zavisnik od seksa pa nije potrebno dodatno naglašavati šta je dovelo do kraha njihovog braka.

Nakon toga, Keti se povezivala s još jednim holivudskim ženskarošem, pevačem Džonom Majerom, ali par je stalno raskidao pa se mirio.

A, da li se radi ovde samo o prijateljstvu, avanturi ili nečem više, pustit ćemo vreme da nam pokaže.

Izvor: index.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.