Super se oni zabavljaju: 670 evra za ovo?!

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super se oni zabavljaju: 670 evra za ovo?!

Luksuzni brend "Balensijaga" prodaje i modne dodatke. Evo jednog simpatičnog.

Modna kuća "Balensijaga" uskoro će u prodaju pustiti torbicu "2u1": kožnu, s dugačkim kaišem, onako… da se nosi ukoso preko ramena, ima logo brenda, sve po redu.

Košta 670 evra, i možete u njoj da nosite - pazite sad - mobilni telefon ILI flašicu vode, tolika je.

Genijalno, morate priznati.

"Balensijagi" ovo nije prvi put da balansira na toj tankoj liniji, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << niste sigurni da li samo što nam se ne nasmeju u lice ili imaju "svež pogled" na modu i trendove.

Sećate se?

Prvo su napravili ceger i prodavali (i rasprodali) ga za 2.000 evra.

Pošto je to "prošlo", stigla je i suknja koja bukvalno izgleda kao da je napravljena od patosnice za kola, za "tričavih" 1.900 evra.

Onda gumica za kosu od 145 evra...

... i konačno:

Kroks klompe sa platformom. Rasprodate, naravno. Za 680 evra po paru.

Zaljubljenici u modu su čudan soj. A "nadležni" iz modnih kuća to koriste. Na trenutke deluje kao da se samo dobro zezaju na račun modnih trendova, ali onda pogledate cene i shvatite da u stvari trljaju ruke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.