Sultanija Hatidža šutnula Ibru

Izvor: Kurir, 11.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sultanija Hatidža šutnula Ibru

Glumački par Selma Ergenč i Okan Jalabik, koji su par i u Sulejmanu Veličanstvenom, raskinuo je svoju tromesečnu romansu

Sve što je slatko kratko traje pa tako i ova privatna serija. Sultanija Hatidža šutnula Ibrahima.

Nakon tromesečne veze glumica Selma Ergenč, koja glumi Hatidžu u seriji "Sulejman Veličanstveni", raskinula je s kolegom Okanom Jalabikom, inače njen muž Ibro u seriji.

Turska serija je zbližila ovo dvoje glumaca pa su i u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << postali ljubavnici. Međutim, kako javljaju turski mediji, Selma je izbacila iz kuće Okana jer je pijan jurio devojke po istanbulskim noćnim klubovima. Orkan se nije mogao odreći svog raskalašnog života, a Selmu je razarala ljubomora.

Njih dvoje su pre tri meseca odlučili da otkriju da su u vezi i šetkali su se po glavnim ulicama Istanbula, ali sve što je slatko kratko traje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.