Suđenje je završeno, Ivana Stamenković razočarana: Toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika

Izvor: Story, 21.Mar.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje je završeno, Ivana Stamenković razočarana: Toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika

Bivšoj modelsici Ivani Stamenković Sindi pre tri godine sud je trajno oduzeo starateljstvo nad ćerkom Petrom, a spor tokom kojeg je pokušavala da je vrati je izgubila, da bi sada dočekala presudu za slučaj nasilja u porodici, u kojem je prijavila nekadašnjeg supruga Nikolu Pavlovića. – Moja krivična prijava protiv Nikole gde me je tukao ... The post Suđenje je završeno, Ivana Stamenković razočarana: Toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindi OČAJNA, SUĐENJE SA MUŽEM JE ZAVRŠENO, EVO KAKVU JE ODLUKU SUD DONEO!

Izvor: Svet, 21.Mar.2018

Bivšoj modelsici Ivani Stamenković Sindi pre tri godine sud je trajno oduzeo starateljstvo nad ćerkom Petrom, a spor tokom kojeg je pokušavala da je vrati je izgubila, da bi sada dočekala presudu za slučaj nasilja u porodici, u kojem je prijavila nekadašnjeg supruga Nikolu Pavlovića.. . – Moja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.