Stvarno je Poš...

Izvor: Mondo, 14.Jun.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvarno je Poš...

Viktorija Bekam odlučila da preduzme još jedan korak kako bi je više poštovali u poslovnom svetu.

Foto: Splash News

Popularna Poš ("fensi") već nekoliko godina gradi karijeru ozbiljne modne dizajnerke, i za sada joj, čini se, to vrlo lepo ide. Sada je odlučila da svoje dve tetovaže na zglobovima ruku ukloni jer smatra da će je na taj način više poštovati u poslovnom svetu.

Tetovaže na rukama posvećene su njenom suprugu Dejvidu Bekamu, a Poš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada ide na laserske tretmane kako bi ih uklonila.

Inače, to nisu jedine tetovaže na njenom telu - Viktorija ima tetovažu na vratu, kao I na donjem delu leđa.

Lasersko uklanjanje tetovaža radi se pomoću obojenih svetlosnih zraka koji “razbijaju” mastilo u minijaturne fragmente, koje apsorbuje krv, a zatim se izbacuju preko probavnog sistema. Uglavnom je potrebno između osam i deset tretmana da bi se tetovaža uklonila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.