Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2023, 10:11

Student iz Novog Sada pokazao ručak u menzi, ljudi u neverici šta je sve dobi za 90 dinara (VIDEO)

U studentskoj menzi možete dobiti kvalitetan obrok za malo para, a da pritom u studentskom novčaniku ne bude pustoš. Dokaz tome je i jedan student koji je na svom TikTok profilu „Otacdusan“ objavio snimak obroka iz jedne menze, za koji tvrdi da ga je koštao svega 90 dinara.
U videu je snimio svoj prepuni tanjir graška i ogromne bečke šnicle, uz sutlijaš i tanjir cvekle, te napisao:
„Da čujem vašu ocenu? Studentska večera 90 dinara. Šnicla svinjska, grašak bez ništa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Pirinač sutljijaš, cvekla trava i lebac, društvo ok“, naveo je on.
@otacdusan
#menzanovisad #studentfood #studentskizivot #studentlife #studenti #hrana #novisad #menza #studentskamenza #beograd
♬ Užicko Kolo – Velimir Živković – Velja
„Top… za te pare ne možeš ni čips da kupiš“ I kako to običnu bude, ispod videa koji je do sada pregledalo preko 12.000 ljudi, usledilo je bezbroj komentara, piše Blic.
„Za 90 dinara je ekstra“, „Top“, „Ako je za 90 dinara, odlično“, „Ekstra za te pare, 10ka“, „Fantastično, top klopa“, „Za 90 dinara ne može čips da se kupi, ovo je ekstra“, „Top i da je 200 dinara“, „Vrh“, „Top klopa“, bili su neki od komentara korisnika.
Marko je izračunao koliko će ga koštati studiranje u Srbiji, a koliko u inostranstvu: „Više nećete imati nijednog studenta ovde“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.