Stroga pravila: Zašto deca preslatke princeze Šarlot nikad neće imati kraljevsku titulu

Izvor: Story, 12.Okt.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stroga pravila: Zašto deca preslatke princeze Šarlot nikad neće imati kraljevsku titulu

Drugo dete britanskog princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, princeza Šarlot, miljenica je javnosti, ali i cele kraljevske porodice. Iako se trenutno ne brine o tome, kada malo poraste shvatiće da njen stariji brat, princ Džordž, ima više povlastica nego ona. Iako su oboje službeno pripadnici kraljevske porodice i imaju titule princeza i princ, razlike ... The post Stroga pravila: Zašto deca preslatke princeze Šarlot nikad neće imati kraljevsku titulu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Princ Hari je odlična prilika, ali nije ni približno bogat koliko mislite

Izvor: Story, 13.Okt.2017, 16:28

Da plemstvo dobro živi i da je novčano osigurano, bez obzira na to koliko će tokom života stvarno raditi, to znaju svi, ali koliko su zapravo “teški” pojedini članovi britanske kraljevske porodice, ne govori se često o tome. Trenutno šesti po redu za presto, crvenokosi zavodnik princ Hari...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.