Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2023, 13:20

Strava i užas u Nemačkoj: Otac (40) srpskog porekla na smrt izbo 7-godišnju ćerku

Javnost u Nemačkoj zgrožena je ubistvom koje se dogodilo u ponedeljak, u školskom centru Viblingen u Ulmu.
„Ubio sam svoju sedmogodišnju ćerku“ – to je nemačkoj policiji u ponedeljak saopštio nemački državljanin srpskog porekla (40). Po dolasku policije na lice mesta, na livadi je zatečena sedmogodišnja devojčica koju je muškarac nasmrt izbo.
Šta se tačno dogodilo i zbog čega je muškarac počinio tako stravičan zločin, zasad još nije poznato. Osim policije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nije zvanično saopštila motiv, ni sam osumnjičeni na saslušanju nije pružio nikakvu informaciju o zlodelu koje je počinio.
Policajci su mu lisice na ruke stavili na licu mesta i ubrzo je smešten u psihijatrijsku ustanovu, prenose nemački mediji.
Nadležni sudija izdao je nalog za njegovo pritvaranje.
Izvor: Nova.rs
Srbin koji je u Nemačkoj ubio bivšu ženu osuđen na doživotnu kaznu zatvora

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.