Strast nije nestala: Sreli se Bred Pit i Dženifer Aniston, a slike govore više od reči

Izvor: Story, 20.Jan.2020, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strast nije nestala: Sreli se Bred Pit i Dženifer Aniston, a slike govore više od reči

Malo je vesti koje bi mogle da bace u senku jučerašnji susret bivših supružnika Breda Pita i Dženifer Aniston koji su uslikani zajedno na dodeli nagrada američkog udruženja filmskih glumaca SAG (Screen Actors Guild) za životno postignuće. Međutim, iako smo nedevno već imali prilike da vidimo holivudski par u isto vreme na dodeli Zlatnog globusa i ... The post Strast nije nestala: Sreli se Bred Pit i Dženifer Aniston, a slike govore više od reči appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

O Bredu i Dženifer svi pričaju: Emocije su i dalje prisutne

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2020

Dženifer Aniston i Bred Pit rastopili su srca obožavalaca širom svijeta ponašanjem na 26. dodjeli "Screen Actors Guild"nagrada (SAG Awards), u nedelju 19. janaura.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.