Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2023, 14:35

Strast je njihovo drugo ime: Veza sa ova 4 znaka se ne zaboravlja

Veza sa njima puca od ljubavnih varnica i koliko god da traje, nećete zaboraviti trenutke provedene sa njima. Ova četiri najstrastvenija znaka zodijaka će začiniti vaš ljubavni život na najlepši način.
Škorpija Najprivlačniji i najstrastveniji pripadnici zodijaka otkrivaju svoje tajne samo najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpiji, pripazite da se ne opečete od te vreline!
Ribe Smatraju se najstidljivijim znakom. Vole da osete da su voljene i željene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << One će pre sanjariti o ljubavi s vama umesto da vam je pokažu delima. Ali Ribe su strastvene u svojim osećanjima i kada se uvere da mogu da vam veruju pokazaće vam strast na najlepši način, piše Naj Žena.
Lav Strastveni su u vezama i pošto moraju imati sve najbolje, čak i partner mora da im bude najbolji i najlepši. Vole snažno ostavljajući vas u stalnoj žudnji za još njihove ljubavi. Verni su, ali mogu biti zahtevni. Veliki su avanturisti. Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, pustite ga da bude vođa u vašoj vezi.
Vaga Vole da pružaju ljubav, a zbog svoje diplomatske naravi očekuju da im se uzvrati istom merom. Strastvene su u ljubavi, ali ne na zahtevan ili agresivan način. Ljubav s njima podrazumeva romantične šetnje, večere uz sveće, sitne poklone. Ako želite mirnu vezu, punu ljubavi izaberite Vagu.
Ovi horoskopski znakovi su sušta suprotnost, ali magnetski se privlače vatrenom strašću

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.