Story vas vodi na predstavu Mizeri

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Story vas vodi na predstavu Mizeri

U Ateljeu 212 večeras, 27. januara u 20:30h na sceni Petar Kralj biće izvedena predstava Mizeri, prema motivima istoimenog romana Stivena Kinga iz 1987. godine, a Story vam nudi priliku da osvojite ulaznice.

Poznati pisac Pol Šeldon (Svetozar Cvetković) uživa veliku popularnost i dobija nagrade za svoje ljubiće o mladoj Mizeri, međutim, naći će se na testu svojih talenata, čovečnosti i zavisnosti kada ga od sigurne smrti spase njegov najveći fan Eni Vilks (Anica Dobra), >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koja je odlučna da od njega napravi dobrog čoveka i vrednog pisca – i to po svaku cenu.

Reditelj je Petar Popović (kome je ovo diplomska predstava), scenograf i kostimograf Jelisaveta Tatić Čuturilo, dramaturg Miloš Ilić, a kompozitor Katarina Tomić.

Po ovom romanu 1990. godine snimljen je poznati američki psihološki horor film u režiji Rob Rajnera sa Kejti Bejts (koja je dobila Oskara za ovu ulogu) i Džejms Kanom u glavnim ulogama.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla  redakcija@story.rs

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv predstave za koju se prijavljujete.


Dobitnici će biti obavešteni mejlom. 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Često slušam muziku iz Guče

Izvor: Politika, 27.Jan.2015

U Norveškoj sa rastom blagostanja dolazi i do rasta egoizma i materijalizma, i to je nešto što je prilično antipatično i zabrinjavajuće..Jedan od vodećih norveških pisaca Erlend Lu boravio je pre nekoliko dana u Beogradu, kao gost Ateljea 212 na čijoj sceni „Petar Kralj” je pred sam kraj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.