Story vas vodi na predstavu Kobne laži Sol Sarfati

Izvor: Story, 18.Nov.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Story vas vodi na predstavu Kobne laži Sol Sarfati

Muzičko-koreo monodrama Ane Maljević Kobne laži Sol Sarfati, po tekstu Aleksandra Popovića, u režji Ivane Vojt, biće izvedena 22.novembra u Akademiji 28, sa početkom u 20 časova.

Predstava „Kobne laži Sol Sarfati“ je priča o spremnosti na žrtvu koja vodi do ispunjena životnog sna -  pevačke popularnosti. Sol Sarfati je ta koja sama sebi utire put do slave, putujući sa jedne tezge na drugu, grabeći svaku priliku da dođe do kontakta koji će joj obezbediti bolju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << poziciju, do novca kojim će platiti spot, do slobode da se ostvari, da postane estradna zvezda. Na putu između dva voza, Sol zastaje da nam se predstavi, u punoj veličini, negde između sna i jave, gde ona i obitava.

Kako biste osvojili karte prijavite se mejlom na adresu: redakcija@story.rs

Potrebno je ostaviti ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv predstave za koju se prijavljujete.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.