Stanko, Stanoje, Strale i Anja u emisiji povećenoj onome bez čega ne možemo: Tiktoker donosi najaktuelnije videe sa mreža na velike ekrane!

Izvor: Story, 23.Okt.2020, 09:32

Stanko, Stanoje, Strale i Anja u emisiji povećenoj onome bez čega ne možemo: Tiktoker donosi najaktuelnije videe sa mreža na velike ekrane!

Već ih dobro znamo sa drušvenih mreža, kojima maestralno vladaju! Mladi, popularni, zanimljivi – oni su influenseri koji su sa društvenih mreža došli pravo na RED TV i odlučili da svoj sadržaj koji na njima uspešno plasiraju, prenesu i na veliki ekran. I to im za kratko vreme baš sjajno ide! Oni su internet generacija […]

Nastavak na Story...






Povezane vesti

STANKO, STANOJE, STRALE I ANJA U EMISIJI POSVEĆENOJ ONOME BEZ ČEGA NE MOŽEMO: "Tiktoker donosi najaktuelnije videe sa mreža na velike ekrane"!

Izvor: Blic, 23.Okt.2020

Već ih dobro znamo sa drušvenih mreža, kojima maestralno vladaju! Mladi, popularni, zanimljivi - oni su influenseri koji su sa društvenih mreža došli pravo na RED TV i odlučili da svoj sadržaj koji na njima uspešno plasiraju, prenesu i na veliki ekran. I to im za kratko vreme baš sjajno ide!...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.