Stanje na putevima: Bez zastoja

Izvor: Mondo, 29.Okt.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje na putevima: Bez zastoja

Saobraćaj u Srbiji odvija se bez zastoja dok je prohodnost puteva dobra, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Foto: MONDO/Zora Ćirković

Otežano kretanje vozila moguće je zbog nestabilnog vremena i vode na kolovozu, a sporija vožnja se savetuje na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, posebno na putevima u planinskim predelima gde su mogući odroni.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prelazima na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 15 minuta.

Do sutra, 30. oktobra izvodiće se radovi na sanaciji leve kolovozne trake na državnom putu kod petlje Bačka Topola, u smeru Novi Sad-Horgoš.

Takođe do sutra, 30. oktobra produžavaju se radovi koji se izvode od 7 do 17 časova na državnom putu od petlje Bubanj Potok do petlje Vrčin, u smeru Beograd-Niš.

Od 24. oktobra izvode se radovi na redovnom održavanju od Avalskog puta do Ibarske magistrale u Beogradu. Predviđeno je da radovi traju narednih 60 dana.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.