Izvor: Radio 021, 04.Avg.2023, 07:07

Stanarske muke i skupe popravke: Šta kad prokišnjava krov zgrade, a stanare sa prizemlja baš briga?

Troškovi popravke krova jedne zgrade mogu koštati i desetine hiljada evra, a obaveza njegovog održavanja je na svim stanarima, a ne samo na onima koji žive na poslednjem spratu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kad komšiju iz prizemlja baš briga što krov zgrade prokišnjava: Igoru svaka kiša napravi haos, rešenje košta 23.000 evra, svi stanari treba da plate, ali oni to neće - i kako sad?!

Izvor: Blic, 04.Avg.2023

Troškovi popravke krova jedne zgrade mogu koštati i desetine hiljada evra, a obaveza njegovog održavanja je na svim stanarima, a ne samo na onima koji žive na poslednjem spratu. Šta se dešava ako, ipak, ne žele svi stanari da učestvuju u saniranju oštećenja?

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.