Izvor: Story, 05.Feb.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stajling svetskih zvezda (FOTO)

Žika Jakšić i Dajana Paunović došli na proslavu Veljkovog rođendana kao Bred Pit i Anđelina Džoli

Poznati estradni par na zabavu povodom 18. rođendana sina Cece Ražnatović, došao je potpuno stilski usklađen

Veliki prijatelji porodice Ražnatović, Žika i Dajana Jakšić, nisu propustili da uveličaju svojim prisustvom dugoočekivanu zabavu, koja ja priređena povodom obeležavanja punoletstva Veljka Ražnatovića.

Crvenim tepihom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji se nalazio ispred jednog uglednog beogradskog hotela, prošetali su držeći se za ruke, a pored ljubavi koja je isijavla iz njih, primetio se i specifičan stajling.

Naime, Žika i Dajana su na proslavu došli potpuno stilski usklađeni, u ženskom i muškom odelu, kao što su to učinili i Anđelina Džoli i Bred Pit u The Royal Opera House-u u Londonu na dodeli British Academy nagrada ove godine.

Primećujete li sličnost?

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Stajling svetskih zvezda (FOTO)

Izvor: Story, 05.Feb.2015

Žika Jakšić i Dajana Paunović došli na proslavu Veljkovog rođendana kao Bred Pit i Anđelina Džoli..Poznati estradni par na zabavu povodom 18. rođendana sina Cece Ražnatović, došao je potpuno stilski usklađen..Veliki prijatelji porodice Ražnatović, Žika i Dajana Jakšić, nisu propustili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.