Šta vam zvezde predviđaju u periodu od ​2. do 9. oktobra

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od ​2. do 9. oktobra

Astrolog Sanja Colja čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja, u periodu od ​2. do 9. oktobra

foto: Profimedia

OVAN

Ljubav Uživate u ljubavi i pažnji koju dobijate od okoline. Ukoliko želite da uđete u novu vezu, požurite i iskoristite tranzit Marsa koji vam daje podršku. Lepa vest stiže od prijatelja.

Posao Bićete neuobičajeno energični u svojim nastojanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da nešto postignete i marljivi u svim poslovima kojih se prihvatite. U narednom periodu osetićete nedostatak novca.

Zdravlje Nemate nikakvih problema.

BIK

Ljubav Zatvorili ste se u svoj svet i očajavate što ste sami. Više izlazite, kod kuće nećete naći partnera. Ukoliko ste u vezi, mirna sedmica je pred vama. Ne mešajte se u brak prijatelja, čak ni dobronamerno.

Posao Ako ste tipičan predstavnik ovog znaka, sada počinjete da menjate nešto na poslovnom polju. Sve dobro isplanirajte i budite hrabri u realizaciji željenog, novac će već doći. Pazite se krađe.

Zdravlje Manji problemi sa prehladom.

BLIZANCI

Ljubav Porodična kriza i dalje se nastavlja, samo što vas to sada ne pogađa kao pre. Okrenuli ste se sebi i trošite energiju na situacije koje zaslužuju vašu pažnju. Istrajte u tome.

Posao Nema sumnje da je ovo buran period, ali na kraju sedmice bićete oduševljenjem koliko ste toga postigli. Niste okupirani ličnim egom i ljudi će uživati da rade sa vama. Novac stiže krajem sedmice.

Zdravlje Počnite da obraćate pažnju na svoje zdravlje.

RAK

Ljubav Od sredine sedmice bićete ispunjeni osećajem zadovoljstva zbog vremena koje ste proveli sa partnerom. Čak će i oni koji su slobodni imati mnogo uspeha kod suprotnog pola.

Posao Ako ste zaposleni, možete računati i na neku dodatnu zaradu. Ipak, sada nije vreme da se upuštate u neke krupne kupovine! Ukoliko ste ušli u veće investicije, biće manjih problema sa poštovanjem rokova.

Zdravlje Sve je u najboljem redu.

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.