Šta vam savetuju Andrija i Anđelka

Izvor: Mondo, 31.Dec.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta vam savetuju Andrija i Anđelka

Andrija Milošević i Anđelka Prpić su u ime glavnih junaka iz hit sitkoma savetovali parove o tome kako da sačuvaju vezu u 2016. godini.

Foto: YouTube

Svojim ljubavnim zavrzlamama likovi Andrije i Anđelke iz istoimene serije koja se emituje na TV Prva, oduševili su u 2015. godini domaću publiku.

Zasmejavali su je svojim svađama, još boljim pomirenjima i sveopštem "ludilu" jednog bračnog para.

Za "Informer" su njih dvoje dali savete ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako da sačuvaju vezu u narednoj godini...

O TAŠTAMA

Anđelka: Naše majke su uvek u pravu, one su nam najbolje prijateljice. Ukoliko ne volite naše mame, ne volite ni nas.

Andrija: Devojke, držite svoje majke daleko od nas... Od virusa taštatitisa dobijamo ospice!

O SEKSU

Anđelka: Ako mislite da dočekate sa svojim devojkama i 2017. godinu, nemojte da izbegavate seks. Samo ženu sme da boli glava.

Andrija: Ma, žeeene, ajte malo, molim vas! Kakav muški striptiz, kakav vodoinstalater?! Reprezentacija je iznad svega! Posle ide redom: kompjuter, igrice...

O NOVCU

Anđelka: Ako ne obraćaju pažnju na vas, uvek možete napraviti minus na kartici. Njegovoj ili svojoj, nije bitno! Dok god on vodi brigu o računima!

Andrija: Muškarci, bolje da vam ona govori da ste proračunati nego da vam bankarski službenik računa zateznu kamatu. To može zategnuti odnose, ali na duže - drži stvari pod kontrolom. Baš kao i njenu šopingmaniju!

O BRAKU

Anđelka: Slobodno sledite moj primer i zaprosite ih. Svaki put kad vam se učini zgodno. Jednom će valjda da popuste. I vaši muškarci, i moj Andrija.

Andrija: Drage dame, ukoliko hoćete da vam veza traje, ne žurite da završite gnjaveći nas pričama o braku i udaji. Muškarci jednostavno počnu da se guše od toga. Pa onda izađu da udahnu malo vazduha i prošetaju... I zaborave da se vrate!

O ODNOSIMA

Anđelka: Dragi muškarci, cveće poslato mejlom ne miriše! Nađite načina da se setite važnih datuma i godišnjica, makar to značilo da vas na njih podsećaju zgodne saradnice! Okej, zaboravite zgodne saradnice. Imate opciju "rimajnder" na telefonu!

Andrija: Žene će uvek hteti da vas postave u neki ugao i očekivaće da se ponašate onako kako su one zamislile. Zato budite pametni! Uzaberite udobnu ugaonu garnituru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.