Šta ti je to na licu?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ti je to na licu?! (FOTO)

Zbog ovih slika su joj ukinuli Instagram profil...

Ruska šminkerka Elia Buloška nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografije inspirisane sirenama, a svoju umetnost je opisala kao "previše lepu za ovu planetu".

Nećemo moći da se složimo sa njom, jer kao dodatak šminki na licu "nosi" mrtve ribe.

Pogledajte galeriju:

Na osnovu izveštaja Daily Mail-a, ona je okačila sliku na kojoj "drži providnu kesicu sa tek kupljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ribicama", sa natpisom pored: "Pogodite šta ću nositi danas?"

Ovo je uznemirilo aktiviste za prava životinja, koji su počeli da joj ostavljaju besne i negativne komentare.

Elia im je odgovorila slikom manekenke i sebe sa sardinama zalepljenim na licu sa neukusnim šalama o mrtvim ribama, a čime su na slikama životinje zalepljene - ne želimo da znamo.

Nekoj deci su mali skalari ljubimci, a ovoj devojci samo modni dodataka i svojim daljim postovima je stavila do znanja da joj nije žao što ih je ubila.

Njen Instagram profil je ubrzo nakon toga obrisan, a neko je trebalo da je podseti kako sirene plivaju sa živim ribama - ne nose mrtve na licu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.