Šta si sakrila? (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Avg.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta si sakrila? (FOTO)

Kim Kardašijan čak ni u trudnoći ne odustaje od provokativne garderobe.

  Navikli smo da Kim viđamo u raznim izdanjima, a videli smo je i golu kada je "rušila Internet". Međutim, očekivali biste možda da će makar u trudnoći da se oblači malo pristojnije, ali ne, ona ne odustaje.

Poslednje u nizu njenih provokativnih i neukusnih izdanja je autfit koji je odabrala za proslavu 18. rođendana svoje sestre Kajli Džener.

Kim se pojavila u uskoj crnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dubokoj suknji dužine do polovine listova, što je i više nego pristojno, ali je zato grudi ostavila na izvol'te. Preko brushaltera je obukla crnu bluzu koja izgleda kao rolka, pa deluje kao da je pokušala malo da se "sakrije," osim što je bluza potpuno providna.

Da i ne komentarišemo to što sve na njoj izgleda kao da je dva broja manje... Kim, hitno nađi novog stilistu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.