Šta se i koliko kupovalo na Sajmu automobila

Izvor: Mondo, 25.Mar.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se i koliko kupovalo na Sajmu automobila

Sajam automobila "DDOR BG Car Show 05" i 10. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" trajao je od 17. do 23. marta, a izlagači i oganizatori sada sumiraju rezultate: šta se pazarilo najviše, koliko je ukupno bilo posetilaca...

Prema zvaničnoj statistici za sedam dana je bilo 120.295 posetilaca, oko 20 odsto više nego prošle godine, saopšteno je iz Beogradskog sajma. Kažu, takođe, da je to brojka kojom mogu biti izuzetno zadovoljni i organizatori sajmova, izlagači i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugi komercijalni učesnici.

Prema podacima Srpske asocijacije uvoznika automobila i delova, tokom Sajma prodato je oko 3.000 automobila, što je za oko 20 odsto više nego prošle godine, tokom dužeg, većeg i poznatijeg Međunarodnog salona automobila.

Takav trend, potvrđuje ranije iznete podatke o relativnom oporavljanju, uzlaznoj liniji automobilskog tržišta u prethodnoj godini, stoji u saopštenju.

Gotovo svi najskuplji izloženi modeli su ili kupljeni ili kaparisani, a zabeleženo je da je prvi prodat sportski model "ford mustang".

Na manifestaciji je učestvovalo više od od 300 izlagača iz oko 20 zemalja, 35 automobilskih

brendova, 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila i više od 30 moto brendova, sa čak 40 premijera u kategoriji putničkih automobila, što bi ovaj sajam moglo uvrstiti među najuspešnije u desetogodišnjoj istoriji.

Ukoliko već niste, pročitajte i pogledajte šta je MONDO izdvojio kao najzanimljivije sa Sajma:

Cene i novitetiMotori...Najlepše na Sajmu - hosteseNišta bez oldtajmeraAutomobil kojem ne trebaju retrovizoriModel budućnosti Prvi srpski skuter na strujuAutomobili koje vole žene

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.