Šta mislite, kako se ovaj nakit nosi?

Izvor: Mondo, 22.Okt.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mislite, kako se ovaj nakit nosi?

Naomi Kizner je industrijska dizajnerka iz Izraela koja je smislila neobičan način da se "okitimo".

Foto: Naomi Kizhner

Nakit koji je ona dizajnirala navodno izvlači energiju iz tela onog ko ga ima. Nosi se tako što se bukvalno zakači za vene i koristi krv za pokretanje malih mehanizama unutar priveska.

Kako Naomi tvrdi, nakit ne bi trebalo da bude praktičan izvor energije, već pokretač diskusije o tome “koliko daleko smo spremni da idemo da bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << došli do energije, dok su svetski resursi na izdisaju”.

Projekat pod nazivom “Energetski zavisnici” se sastoji od tri komada nakita: “Indikator”, “Provodnik pulsa” i “Most krvi”.

“Moj rad se bavi svetom u kojem je značajan pad raspoloživih resursa za dobijanje energije, pa se zato čovečanstvo okreće drugim izvorima. Predloženo rešenje je bazirano na ideji biološkog bogatstva – uzimanja energije direktno iz tela”, napisala je Naomi na svom sajtu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.