Šta kažu zvezde - kakva ćeš biti mama

Izvor: Mondo, 29.Apr.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažu zvezde - kakva ćeš biti mama

Mama Ovan preteruje sa zahtevima, mama Bik voli da kljuka dete, a mama Vodolija je "kul" jer prati sve trendove. Pronađi se i vidi kakav roditelj ćeš ti biti.

Ovan

Mama Ovan može biti naporna. Njeno dete mora uvek da bude najbolje, u svemu. Ona često nije svesna da preteruje sa zahtevima koje postavlja svom detetu. Često preko deteta pokušava da realizuje neke svoje neostvarene ambicije. Takođe, ona je dobar oslonac i podstrek detetu, zbog čega ono ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dosta samopouzdanja.

Bik

Mama Bik se često najviše brine oko toga da li je dete gladno. Brine je, takođe, da li će imati dovoljno novca da detetu pruži sve što poželi. Njena deca brzo postaju samostalna, ona im se ni kasnije mogo ne meša u život.

Blizanci

Mama Blizana mnogo priča, što decu smara, naročito kada su u pubertetu. Ona nije strog roditelj i često ne ume da se nametne kao autoritet. Njoj je najbitnije da dete bude dobar đak, da završi fakultet, da ima široko obrazovanje. Svi koji imaju mamu u ovom horoskopskom znaku, znaju koliko SMS poruka od njih dobiju tokom samo jednog dana!

Rak

Mama Rak je najzabrinutija od svih mama. Brine i kada ima i kada nema razloga, a kada bi mogla decu bi ceo život držala uz sebe. Teško prihvata činjenicu da su joj deca porasla i da je vreme da počnu svoj, samostalni život. Ova mama mnogo voli da ugađa deci, bilo da se radi o šopingu ili omiljenim jelima. Takođe, harminija i mir u kuću su joj najbitniji.

Lav

Mama Lav se ponaša autoritativno, a odgaja prinčeve i princeze. Ona je mama za primer. Njena deca mogu biti razmažena, ali ne i nevaspitana. Po uspehu deteta meri i svoj uspeh, a dobar ugled u društvu je ono do čega joj je stalo. Prodorna je i upadljiva mama ali, kako kažu deca – ne smara.

Devica

Mami Devici je najbitnije da dete bude dobar đak, a kasnije uspešno u poslu kojim se bude bavilo. Sklona je insistiranju da sve bude savršeno, i da zbog toga pritiska dete. Mada, ona samo želi najbolje. Delima će pokazati da li je zadovoljna ili ne, ne rečima. Mama Devica mora da zna sve detalje iz života deteta, a to može da nervira, naročito kada je dete u periodu puberteta.

Vaga

Mama Vaga je tiha i nežna. Ne viče i ne raspravlja se, uvek je spremna na kompromis, na za razgovor sa detetom. Ova mama je dobar oslonac svome detetu za sve, daje mu veatr u leđa, podržava ga i ume da prepozna dečije talente. Poštuje želje deteta. Takođe, kicoš je i dete će od prvih dana oblačiti po poslednjoj modi.

Škorpija

Najsumnjičavija mama od svih. Nije lako sa njom jer je ona stalno u strahu da će se nešto loše desiti. Ona postavlja toliko detektivskih pitanja da se dete često oseća kao da je pod istragom. Ali, ne treba joj zameriti, njene namere su najbolje, ona samo želi da bude sigurna da je dete dobro i da je u njneoj porodici kako treba.

Strelac

Mama Strelac je vesela i uvek nasmejana mama. Ona sve razume, shvata i dopušta. Nekad čak i preteruje u slobodi koju daje deci, ali smatra da je to najbolji način da dete upozna svet oko sebe. Međutim, tako rizikuje da je dete nekada ne shvati ozbiljno ili da je ne posluša jer nije autoritet. Ova posvećena mama je uvek spremna da detetu pomogne u izradi domaćih zadataka, kao i kasnije u životu - kada zatreba ona je tu.

Jarac

Mama Jarac je tvrdoglava i stroga. Sa njom nema rasprave. Sve mora da bude po dogovorenim pravilima. Ova mama drži sve konce u rukama, a dete mora njoj i njoj da se prilagodi. Njena deca moraju da budu odlični đaci, na spavanje idu na vreme, hrane se zdravo, oblače se u skladu sa uzrastom.

Vodolija

Mama Vodolija je urbana mama. Ona sve prati sve trendove, nove tehnologije joj takođe nisu strane, i gotovo ništa ne brani deci. Smatra da sve treba da ide svojim tokom, da svako vreme donosi neke druge stvari, tako da je prilično tolerantna. Zato je vole i druga, a ne samo njena deca.

Ribe

Ova mama ima svoju ličnu viziju kako treba da izgleda detinjstvo, odrastanje i ceo život deteta. Ne mari puno za spoljašnje okolnosti, već gura po svome, onako kako je ona zamislila. Nekad previše brine, ali time nikada neće opteretiti dete. Sve probleme, prave i umišljene, zadžava za sebe. Omiljena je mama u Zodijaku jer ume da čuva tajnu, i dete će se uvek pre poveriti njoj nego tati.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.