Šta je sad ovo?

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sad ovo?

Ne, ova devojka se ne maskira u klovna, već predstavlja novu tehniku šminkanja.

Foto: ScreenShot/YouTube

 Vlogerka Bela de Luna predstavila je novu "klovn" tehniku šminkanja. Tokom samog proseca zaista izgleda kao cirkuski klovn, ali krajnji rezultat je odličan. Mada, nismo sigurni da li će neko stvarno ovoliko da se licka pre izlaska iz kuće, čini se da je za klovn tehniku potrebno mnogo vremena.

Njeno pravo ime je Ester Izabel Amado Romo, a pomama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za ovom tehnikom šminkanja počela je kada je postavila kratak video na svoj Instagram nalog, a pratioci je zasuli pitanjima kako se tako dobro našminkala.

Foto: ScreenShot/YouTube

 Nakon toga je snimila tutorijal koji na njenom YouTube kanalu ima oko 50.000 pregleda. "Kada sam napravila prvi kratki video, nisam imala nameru da pravim i tutorijal, ali dosta ljudi me pitalo kako sam se našminkala," kaže Ester.

Iako je napravila ovaj tutorijal, vlogerka ipak želi da poruči svima da nijednoj devojci nije potrebno ovoliko šminke da bi izgledala i osećala se divno.

Pogledajte video I kažite nam, da li ćete probati ovu teniku šminkanja?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.