Šta bebe žele-Rosa zna odgovor?

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bebe žele-Rosa zna odgovor?

Kada je beba na putu ili kada se tek rodi, roditelji imaju hiljadu i jedno pitanje.

Uplašeni su i zbunjeni. Uskoro shvate da im treba pomoć. Novopečeni roditelji često osećaju nesigurnost, zbog toga je pouzdan savet više nego dragocen, posebno u zemljama sa drastično smanjenom stopom rađanja.

Kada roditeljima treba ohrabrenje, neophodno je odmah, jer beba ne sme da čeka. Tim koji se sastoji od pedijatra, ginekologa, stomatologa i patronožne sestre je idealna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kombinacija stručnjaka koji mogu da pomognu kad god postoji strah i pre nego što se rodi beba.

Od kada je 2015. iniciran u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Srbije, projekat roditeljske škole ROSA otvorio je svoja vrata u više od 20 gradova širom Srbije, a zahvaljujući izvanrednom uspehu, širi se u regionu.

Kako funkcionišu Rosa škole roditeljstva, pročitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.