Izvor: Luftika.rs, 31.Jan.2023, 10:21

Srpkinja zavela holivduskog superstara, u ljubavi su 23 godine, zbog nje je prešao u pravoslavlje

Malo je poznato da je srce jednog od najvećih zavodnika Holivuda osvojila manekenka srpskog porekla.
Srboslava Sandra Blažić rođena je u Americi, gde su se njeni roditelji preselili 1960. godine. Ona se godinama bavila manekenstvom, a nakon što je upoznala legendarnu Vinonu Rajder ubrzo je stekla njeno poverenje i postala joj je asistent.
Holivudska glumica se pokazala kao veoma značajna za Sandrinu budućnost. Naime, Vinona ju je upoznala sa sadašnjim mužem glumcem Kristijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Bejlom.
Spekuliše se da mu se prvo sviđala Vinona, ali je potom na jednoj njenoj zabavi upoznao četiri godine stariju Srpkinju.
Ljubav se brzo rodila među njima, a krunisana je brakom koji je sklopljen 2000. godine u Las Vegasu.
Iako važi za buntovnu narav, priča se da se pored supruge smirio, a koliko je voli dokazao je i odlukom da pređe u pravoslavlje.
Osim toga, veoma je zaštitnički nastrojen prema Sandri, pa ne dozvoljava ni svojoj majci i sestri da im se mešaju u brak. Pretpostavlja se da su one loše govorile o Sandri, kada ih je glumac bukvalno izbacio iz hotelske sobe.
– Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste – rekla je svojevremeno Bejlova majka.
Interesantno je da Kristijan nije verovao u brak kao instituciju.
– U mojoj porodici su svi razvedeni i nikada nisam imao posebno mišljenje o braku. Uopšte nisam planirao da se oženim – rekao je Bejl.
Ipak, lepa Sandra mu je vratila veru u porodicu, a o njoj je imao samo lepe reči.
– Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina – s jedne strane neko bi rekao ‘jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim’, a s druge strane možete da joj zavidite i kažete ‘kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca’ – rekao je svojevremeno Bejl koji sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa.
Glumac se na javnim događajima redovno pojavljuje u društvu svoje supruge, a iako poznat kao čovek nezgodne naravi, Sandrin otac je kazao da je privatno miran i staložen čovek, prenosi „Stil“.
Glumac, zavodnik, političar, fitnes fanatik: Danas 90. rođendan slavi Klint Istvud

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.