Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Avg.2023, 08:56

Srednjovekovni festival Beli orlovi u Beogradu

Srednjovekovni festival Beli orlovi biće prvi put održan u Beogradu, na Donjem gradu Beogradske tvrđave, od 25. do 27. avgusta 2023. Međunarodnu manifestaciju organizuju Udruženje za očuvanje starih zanata i veština „Beli orlovi“ i JP „Beogradska tvrđava“. Biće promovisana srpska i evropska srednjovekovna baština, a okupiće se učesnici iz 18 zemalja iz Evrope i sveta. … Članak Srednjovekovni festival Beli orlovi u Beogradu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

KALIMEGDAN: "Srednjevekovni festival Beli orlovi" od 25. do 27. avgusta

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Avg.2023

Međunarodni, "Srednjevekovni festival Beli orlovi" biće prvi put održan od 25. do 27. avgusta na Kalemegdanu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave, saopštili su organizatori.. .  .  . Ova jedinstvena i značajna manifestacija koja promoviše srpsku i evropsku srednjevekovnu baštinu okupiće...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.