Srećan vam Mesec masturbacije

Izvor: Mondo, 06.Maj.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećan vam Mesec masturbacije

Znamo šta ćete raditi ovog meseca - maj je zvanično proglašen Mesecom mastrubacije.

Seksi šop Good Vibrations, koji se nalazi u San Francisku, ali je vremenom otvoren i lanac širom Amerike, proglasio je davne 1995. maj Mesecom masturbacije.

Njihov cilj je bio da, zapravo, pokrenu humanitarnu akciju prikupljanja novca koji će se donirati raznim naučnim istraživanjima u vezi sa seksualnim disfunkcijama, tabuima...

Seski šop se na tome nije zaustavio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Svršite za dobru stvar" je bila njihova sledeća akcija. Cilj kolektivnog masturbiranja je takođe bio da se prikupi novac za naučna istraživanja u vezi sa seksom.

Bez obzira na to da li ćete vi masturbirati iz humanitarnih ili nekih drugih razloga, kliknite OVDE i malo se inspirišite.

Ili OVDE kako biste saznali zašto je samozadovoljavanje zdravo.

Ako se i dalje dvoumite u vezi sa tim da li je masturbacija ok ili ne, evo nekoliko činjenica:

- U ovom trenutku to radi 790.000 Amerikanaca, a to je više nego što Aljaska ima stanovnika!

- Tinejdžeri masturbiraju makar jednom dnevno, a lekari kažu da je to veoma dobro za njihove reproduktivne organe, kao i za svest o sopstvenoj seksualnosti.

- Podjednako često masturbiraju i žene i muškarci, i srećno zaljubljeni i "solisti".

Dakle, vreme je da uradite "nešto dobro za sebe".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.