Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 20:19

Srbin u Beču držao ženu kao roba, mesec dana zverski je silovao i mučio

Državljanin Srbije (57) pod istragom je u Austriji zbog sumnje da je državljanku Srbije (45) pre mesec dana namamio da dođe u Beč, pod izgovorom da će joj pružiti bolji život, a potom ju je zatočio.
Kako prenose nemački mediji, Srbin je oštećenoj uzeo pasoš i bankovne karticu, nakon čega ju je držao zaključanu u stanu gde se brutalno iživljavao nad njom.
Srpkinja je, kako pišu mediji, trpela fizičko i seksualno nasilje. Policija je danas saopštila da je žena juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uspela da pobegne iz stana i sve prijavi policiji.
Navodno ju je Srbin prvi put pustio iz stana pre dve nedelje, kako bi išla da radi za njega. Kako je navela, on je vozač kamiona i terao ju je da prenosi teški teret. Juče je nesrećna žena uspela nekako da se domogne ključa od stana i pobegne od njega.
Otrčala je u obližnju prodavnicu, gde je sve ispričala radniku koji je potom pozvao policiju.
Srbin negira optužbe, a dok traje istraga, dobio je zabranu prilaska.
Izvor: Nova
Beskućnica se seksualno iživljavala i mučila Lolu (12), a zatim je ubila, žigosala i spakovala u kofer

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.