Srbin odlepio od komšija Rusa: „Urlaju na decu, skaču i vrište, beba ne može da mi spava od njih“

Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2023, 15:25

Srbin odlepio od komšija Rusa: „Urlaju na decu, skaču i vrište, beba ne može da mi spava od njih“

Korisnik društvene platforme Redit preko noći je napravio haos na mrežama kada se u svojoj kratkoj „ispovesti“ požalio na komšije, koji su inače doseljenici iz Rusije, a za koje tvrdi da maltretiraju celu zgradu svojim ponašanjem.
Naime, situacija se par puta otrgla kontroli, pa je reagovala i policija, ali izgleda da pomaka nije bilo.
– Živim ispod porodice koji su došli iz Rusije krajem prošle godine, imaju dvoje dece. Oni su jako loši ljudi, skaču, vrište, uralju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << najviše deca, jedini oni u zgradi svi ostali smo normalni.
Svi su žalili, čovek je par puta otišao jer beba ne može da mu spava od njih. I pretsednik kućnog saveza je bio i još komšija je bilo, obična i komunalna policija su isto bili ali oni nemaju jednu mrvicu empatije.
Foto: Printscreen Plaćaju stan preko 1000 evra pa misle da mogu da rade šta god žele, umesto da su iznajmili kuću za te pare, njima je draže da maltretiraju ljude i sebe.
Deca su im kao divlje životinje, po hodnicima trče i bacaju igračke. U stanu uralju, vrište, skaču, škripe stolicama, bacaju neke igračke ,od kad dođu kući u pola 6 do 10 uveče, a vikendom skoro ceo dan.
Onda ponovo od ranog jutra. Zbog prirode mog posla kod kuće sam od posle podne pa do kasno uveče. Imam problema sa štitnom žlezdom i jako mi je bitno da se ne nerviram i da dobro spavam – kaže ovaj korisnik i dodaje:
– Već treći put ovog meseca su me probudili, to me uništava. Mislim da nije u redu da zbog par sm*adova mi ostali završavamo na lekovima za smirenje i da slobodno vreme moramo da provodimo sa slušalicama u ušima, kako bi oni mogli da rade šta god hoće. Da li imate slične komšije? Kako se izboriti sa monstrumima?
Njegova objava izazvala je pravu buru u komemntarima koji ne prestaju da pljušte.
„Mislim da te neće čuti od 1000e u ušima“, „Komšijama koji me bude noću obično ujutru, kad krenem u prvu smenu, nalegnem na interfon dok ne ustanu i ne jave se, onda samo produžim na posao“, „Batine!“, „Da ti pomognem. Ulje od kocnica na haubu, krov…. To je to“ – samo su neki od njih.
Podigao kiriju da bi stan izdao Rusima, oni mu ostavili smeće, neplaćene račune i pobegli
Izvor: Kurir

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.