Sprema nešto veliko...

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema nešto veliko...

Hajdi Klum trenutno radi na emisiji Next Top Model, već je lansirala kolekciju donjeg veša, a sprema nam i još nešto...

Poznata manekenka otrkila je da će uskoro lansirati kolekciju kupaćih kostima u saradnji sa kompanijom Bendon sa Novog Zelanda, sa kojom je radila i na svojoj liniji donjeg veša Heidi Klum Intimates.

Hajdi (42) je ovaj svoj korak najavila na društvenim mrežama, tako što je na Instagram postavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, okružena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čitavim timom, uz poruku: "Spremam nešto veliko... Hajdi Klum kolekcija kupaćih kostima na leto".

Kupaći kostim koji na ovoj fotografiji nosi Hajdi, jedan je od modela iz njene kolekcije, koja će se, prema najavama, u prodaji naći u julu.

"Veći deo svoje karijere provela sam na različitim plažama širom sveta, a to i dalje volim. Na ovome radim već neko vreme", rekla je Hajdi. Ona je naglasila da će njeni kupaći kostimi biti jednostavni, za razliku od onih modernih koji imaju proreze svuda, pa zbog toga dame neravnomerno pocrne.

"Niko ne želi da ima deset belih pruga na leđima", kaže manekenka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.