Izvor: Luftika.rs, 13.Avg.2023, 12:05

Splitski glumac pre braka nije ni poljubio suprugu, živeli u „predbračnoj čistoći“, danas uživaju u plodovima ljubavi

Retkost u današnjem svetu.
Splitski glumac Pere Eranović i njegova supruga Katarina u braku su pet godina i imaju troje dece, a detalji njihovog upoznavanja i veze su mnoge zaintrigirali.
Pere Eranović i njegova supruga su na festivalu u Sisku otkrili između ostalog, kako je sa svojom suprugom praktikovao predbračnu čistoću.
– Živela sam mirnu mladost. Nisu me zanimale stvari koje su zanimale većinu mladih. Usudila bih se reći da su me moj perfekcionizam i navezanost >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na mirnije stvari sačuvali od nekih kikseva. No sve to zajedno bila je isključivo Božja milost – ispričala je Katarina, njegova supruga.
Kaže da pre Pere nije bila u ozbiljnoj vezi, piše HKM, a prenosi Index.hr. Dodala je da nije isključila mogućnost redovničkog poziva, ali sva njena želja i sve njene molitve bila su upućene prema braku.
– Pojam međusobnog darivanja meni se podrazumevao da se čuvam za brak. Ja sam htela za svog budućeg muža da se sačuvam i da budem njemu kao poklon od Boga koji je samo za njega i kog niko pre nije odmotao. To je bilo nešto što se meni podrazumevalo – opisala je.
– Želela sam da pronađem neku osobu koja će razumeti to što ja želim i to čemu ja težim te koja će me u tome podržati i s kojom ću zajedno, pred oltarom, moći da sagradim jedan savez ljubavi, koji će Bog blagosloviti i koji će u sakramentu braka biti potpuno sjedinjen – dodala je.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Pere Eranović (@pereeranovic)


Pere se takođe prisetio svojih mladenačkih dana koji su za njega, kako kaže, bili turbulentni. Kaže da je živeo tako što je smatrao da, ako se dvoje ljudi voli, mogu imati odnose.
– Odlučio sam konzumeristički da pristupim veri. Bog je bio Bog nedelje, Bog jutra, Bog večeri i Bog par minuta pre ručka. Pitanje predbračne čistoće bilo je nešto o čemu nisam ni razmišljao. To je bilo nešto čime su se bavile bake, rekao bih tada – ispričao je glumac.
Kada je upoznao Katarinu, kaže da su zajedno odlučili da će živeti u predbračnoj čistoći.
– Nedugo nakon toga, nakon razgovora s duhovnikom, u srce mi je sela želja da bismo mi mogli da probamo da živimo do braka bez poljubaca – navela je Katarina.
– Ja sam to Peri predložila, a on je prihvatio. Nismo se fizički poljubili, ali su nam se uzljubile duše na jedan poseban način. Posle smo dobili mnogobrojne plodove. U tom trenutku nisam bila toga ni svesna – dodala je.
Hrvati otkazali sve nastupe folkera iz Srbije, Karleuša ih nazvala šovinistima i fašistima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.