Specijalna emisija Nedeljnog popodneva posvećena Evrosongu

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna emisija Nedeljnog popodneva posvećena Evrosongu

Neafirmisan izvođač biće izabran u specijalnoj emisiji Nedeljnog popodneva posvećenoj Evrosongu, 14.decembra 2014.godine.

Serbia, foto: Promo

Na Prvom programu RTS-a od 17 časova će se predstaviti trinaestoro kandidata koji su prošli audicije održane u Nišu, Zaječaru, Kragujevcu, Užicu, Novom Sadu i Beogradu. Na poziv Vladimira Graića neafirmisanim talentima da pošalju video svog izvođenja pop/rok pesme u trajanju do jednog minuta, prijavilo se više >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od 300 kandidata.

Vladimir Graić i njegov tim koji je bio i na audicijama po gradovima - Dragan Ilić Ilke, Leontina Vukomanović i Aleksandar Kobac, doneće konačnu odluku o tome ko će biti neafirmisani kandidat za predstavnika Srbije na predstojećoj Pesmi Evrovizije.

Kandidati će u specijalnoj emisiji Nedeljnog popodneva posvećenoj Evrosongu 14. decembra, od 17 časova na RTS 1, pevati uživo, uz pratnju benda.

Voditelji Nedeljnog popodneva su Dragana Kosjerina i Vladimir Jelić. Budite uz Radio-televiziju Srbije jer evrovizijska groznica počinje!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.