Sofija Milošević nasmejala fanove: Miki Maus je u kući!

Izvor: Story, 09.Nov.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević nasmejala fanove: Miki Maus je u kući!

Osim savršene lepote koju poseduje, poznata manekenka više puta do sada pokazala je da ima izuzetan smisao za humor

Sofija Milošević, foto: Instagram

Manekenka Sofija Milošević, koja već duže vreme karijeru gradi na američkom podneblju, pravi je dokaz da se lepota i pamet međusobno ne isključuju.

Osim što je lepa i školovana, Sofija je više puta do sada pokazala da poseduje izuzetan smisao za humor, pa vrlo često ume da se našali i na svoj račun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Sofija Milošević: Razlike su me udaljile od Viktora

Tako je bilo i ovog puta kada je, tokom snimanja editorijala za jedan američki magazin, sebe uporedila sa poznatim Diznijevim junakom.

- Miki Maus je u kući! Ono kada ste srećni zato što imate poslovne obaveze i nedeljom - napisla je Sofija uz fotografiju na kojoj pozira sa dve punđe na glavi, koje su lepu manekenku asocirale na uši najpoznatijeg miša iz animiranih filmova.

Potpisan ugovor: Sofija Milošević osvojila i Donalda Trampa

Fotografija je, kao i obično, za vrlo kratko vreme prikupila veliki broj lajkova i komentara oduševljenih fanova koji su Miloševićevu obasuli komplimentima na račun njene lepote.


Sofija Milošević: Pedeset nijansi plave

A photo posted by Sofija_Milosevic (@iamsofiamilo) on Nov 8, 2015 at 3:49pm PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.