Izvor: B92, 02.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sodoma i Gomora u Zagrebu

Zagreb -- U centru Zagreba će uskoro biti otvoren prvi sado-mazo klub, koji će se zvati po razvratnim biblijskim gradovima, "Sodoma i Gomora".

"Sodoma i Gomora" će biti uređen po ugledu na takve klubove u Amsterdamu, ali će ipak biti i prilagođen "hrvatskom ukusu i svetskom uzoru", javlja slovenačka novinska agencija STA. Prema rečima vlasnika kluba Igora Kolovrata, u klubu će biti dozvoljeno sve, osim droga i nasilja.

Posetiocima će biti ponuđene igračice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kavezima i terarijumima, a kelnerice će biti obučene u sado-mazo stilu. Klub će imati i poseban deo, takozvani V.I.P. prostor, odnosno "plejrum", u koji će moći da se sklone svi oni koji budu želeli da budu nasamo. Posebno lepa vest je da će ulaz u "Sodomu i Gomoru" biti besplatan, javlja STA, a prenosi dopisnik B92 iz Ljubljane jelica Greganović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.