Snežana Dakić izjavom o zaradi PODIGLA PRAŠINU

Izvor: Story, 13.Sep.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić izjavom o zaradi PODIGLA PRAŠINU

Voditeljka Snežana Dakić nedavno je podigla prašinu u javnosti izjavom da je njena plata pet puta veća od prosečnih, a sada se osvrnula na reakciju koje je izazvala ova njena rečenica. – Ne razumem šta sam ja tu loše rekla? Zašto se ne bih pohvalila platom, koju na kraju krajeva uopšte nije nemoguće zaraditi. Da ... The post Snežana Dakić izjavom o zaradi PODIGLA PRAŠINU appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ZAR JE STRAŠNO PRIMATI PLATU 1.500 €?! BILO BI SULUDO DA PRIMAM MANJE: Snežana Dakić navukla na sebe GNEV Srba!

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2019, 00:29

Voditeljka Snežana Dakić pre izvesnog vremena podigla je prašinu u javnosti izjavom da je njena plata pet puta veća od prosečnih, a sada se osvrnula na te komentare i ponovo izazvala burne reakcije. “Ne razumem šta sam ja tu loše rekla? Zašto se ne bih pohvalila platom, koju na kraju krajeva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.