Smršajte brzo i lako: Evo kako da ubrzate metabolizam za samo 2 minuta!

Izvor: Story, 17.Jan.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršajte brzo i lako: Evo kako da ubrzate metabolizam za samo 2 minuta!

Svima onima koji se žale kako nemaju vremena za vežbanje, donosimo izvrsno rešenje.

foto: Thinkstock

Reč je o vežbi bez ikakvih pomagala koja će za samo dva minuta aktivirati sve važne mišiće, ubrzati metabolizam i pomoći vam da smršate.

Ova vežba toliko je jednostavna da je možete urdaiti kad god i gde god želite. S obzirom na to da traje samo 2 minuta, najbolje rezultate postići ćete ako je radite svaki dan, i to po mogućnosti pre ili odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nakon posla.

Brza dijeta sa suvim šljivama: Skinite višak kilograma kao od šale!

Tokom izvođenja vežbe aktivni su svi glavni mišićni  (ruke, leđa, prsa i noge), zbog čega će se vaše telo i probava odmah razbuditi.

Postupak izvođenja vežbe:

1. Stanite uspravno u raskorak nešto širi od ramena.

2. Spustite se u čučanj te dlanove stavite na pod ispred stopala.

3. Naslonite se na dlanove pa se nogama spustite u položaj za sklek.

4. Spustite se na kolena i napravite samo dva ženska skleka.

5. Podignite se ponovno u niski čučanj (kao i na početku vežbe), uspravite se u početni položaj i odmah krenite s ponavljanjem vežbe.

6. Vežbu napravite u 5 uzastopnih ponavljanja.

Za 8 meseci smršala je 30 kilograma: Ovo je tajna Anđele Krikmor

Saveti:

- Kako bi vežba bila što učinkovitija, pokušajte si izabrati tempo tokom kojeg ćete izvesti svih pet ponavljanja, bez ikakve pauze.

- Ako ste početnik, krenite sporije pa tokom vremena ubrzajte izvođenje vežbe.

- Početnici neka se spuste u ženski sklek, a s vremenom, kada osetite da vam vežba postane prelagana, zamenite ga nešto težim, klasičnim (muški) sklekom.

- Kada vam vežba postane prelagana, umesto da iz čučnja spustite noge u položaj skleka, poskočite i zauzmite odmah taj položaj.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.