Smestila joj sestra: Kardašijanka uhvaćena potpuno naga! (FOTO)

Izvor: Story, 15.Maj.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smestila joj sestra: Kardašijanka uhvaćena potpuno naga! (FOTO)

Da li je u pitanju marketinški trik, ili je najmlađa sestra Kajli Džener zaista želela da posrami stariju sestru, tek gola fotografija Kloe Kardašijan glavna je tema u medijima.

Kloe Kardašijan, foto: Instagram

Strani mediji od jutros se zabavljaju fotkom na kojoj se može videti gola Kloe Kardašijan. Koliko vam je sekundi trebalo da je nađete?

Fotku je kao slučajno objavila prijateljica porodice Kardašijan, Džojs Boneli na svom Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Navodno, htela je da se pohvali kako je našminkala Kajli Džener i njih dve su u prvom planu, poziraju ispred ogledala.

Raskošno: Kim i Kanije spremaju još jedno glamurozno slavlje

Međutim, već dok gledate kako su cure našminkane i šta imaju na sebi, pogled vam beži na desnu stranu fotografije gde se nazire gola Kloe Kardašijan, uhvaćena dok se presvlači.

Evo kako Kim Kardašijan izgleda bez šminke i bez fotošopa (FOTO)

Možda je fotografija zaista objavljena slučajno, ali možda je još jedan marketinški trik kojim je htela da se pohvali novom operacijom grudi. Šta vi mislite.

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.