Smenjena direktorka GAK Narodni front

Izvor: Mondo, 14.Sep.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena direktorka GAK "Narodni front"

Dr Snežana Rakić smenjena je sa mesta direktora Ginekološko akušerske klinike "Narodni front", a novi direktor će, kako saznaje Tanjug, biti dr Željko Miković.

Foto: Petar Stojanović, MONDO

Rakić je za Tanjug potvrdila informaciju o smeni.

"O tome su me obavestili iz Ministarstva zdravlja. Prethodno o ovome ništa nisam znala. Nije bilo nesuglasica, ni problema u radu. Verovatno će uskoro uslediti saopštenje o tome", rekla je Rakić, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je inače van zemlje.

Prof. dr Željko Miković, načelnik Odeljenja za visokorizične trudnoće, naš najbolji stručnjak u toj oblasti prethodno je za "Alo" rekao kaže da ne zna još ništa, niti je bilo šta čuo o tome.

Prof. dr Snežana Rakić funkciju v.d. direktora najvećeg porodilišta na Balkanu obavljala je od oktobra 2013. godine, do danas.

Od 1997. godine prof. dr Rakić bila je načelnica porodilišta u GAK "Narodni Front" i na tom mestu ostala do 2001.godine. Potom postaje načelnica Odeljenja carskih rezova, da bi se 2007. godine ponovo vratila na funkciju načelnice porodilišta.

Kako navode izvori "Alo!", ona će se najverovatnije vratiti na to mesto.

Prof. dr Snežana Rakić rođena je 18. 11. 1962. godine u Zemunu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Smenjena direktorka GAK "Narodni front"

Izvor: Blic, 14.Sep.2017

Direktorka GAK "Narodni front" prof. dr Snežana Rakić smenjena je danas sa tog mesta, saznaje "Blic". Dr Rakić je potvrdila naša saznanja...- Informacija je tačna, danas sam obaveštena o tome - rekla je kratko za "Blic"...Ko će da sedne u prvu fotelju GAK "Narodni front" u ovom času još se ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.